Welkom bij t.s.r. vidar!

Wil jij jouw studentenleven in de gezellige studentenstad Tilburg verrijken met onvergetelijke jaren vol met de grootste feesten, gaafste evenementen en leukste vrienden? Wil jij beginnen aan dé studentensport van Nederland en samen met jouw ploeg de leukste tijd beleven op de gezamenlijke weekendjes? Of zie jij jezelf uitgroeien toproeier en wil je meestrijden om een plek voor de komende olympische spelen? Op dé studentenvereniging van Tilburg, Vidar, geven we jou de plek om naast je studie te genieten van het Tilburgse studentenleven, vrienden voor het leven te maken en de gaafste sportieve ervaringen op te doen!

Inschrijven?

De inschrijvingen zijn geopend! Inschrijven kan via de volgende link.

Het begin van jouw Vidar tijd

Na de TOP-week zal jouw Vidar jaar écht van start gaan. De eerste weken maak je kennis met andere (nieuwe) leden, de roeisport en de vereniging. Zowel in de eerste weken als daarna leer je roeien in ploegverband en strijden jullie samen om de beste ploeg te worden. Ook maak je op de feestjes en borrelavonden kennis met de verschillende disputen van Vidar.

DE ROEISPORT

Roeien is een échte studentensport, een sport om samen van te genieten op het water in de buitenlucht. Veel mensen leren de roeisport dan ook voor het eerst kennen in hun studentenjaren en zijn direct verkocht. Samen met je ploeg trainen en wedstrijden bezoeken, op competitief of recreatief niveau, is voor iedereen een geweldige ervaring. Lees meer over wedstrijdroeien en competitieroeien onder ons kopje roeien op de website!

FEESTEN

Vidar staat bekend om haar feesten en evenementen, zowel in Tilburg als door de rest van studerend Nederland! Vidar heeft een overweldigend terrein, direct aan de waterkant, waardoor we hier de allergrootste feesten en festivals van Tilburg kunnen organiseren. Ook binnen hebben we drie feestzalen waarbij de grootste feestzaal geschikt is voor duizenden mensen. Disputen en commissies van Vidar organiseren hiernaast de gaafste evenementen door heel Tilburg, zoals de Tilburg University Cantus, Preau Millage, de Brut Beschuit cantus en Dichtgetikt.

Elke week is Vidar op dinsdag en donderdag open voor haar leden en organiseren we interne avonden. Op deze avonden borrelt en feest iedereen gezellig samen door tot in de late 

uurtjes. Deze interne feesten hebben verschillende vormen, zo zijn er grote avonden waarop we gezamenlijk met 200+ leden dineren in onze grote feestzaal om vervolgens nog te genieten van de nodige biertjes aan de bar, of bedenkt een commissie of dispuut juist een thema-feest waarop de hele vereniging verkleed naar Vidar komt! Ook tijdens corona organiseren wij verschillende activiteiten. Van een online borrel tot een thuisgebracht diner met meer dan 300 Vidraten.

ONTWIKKELING

Vidar kent vele commissies voor eerstejaars en ouderejaars waar je verschillende nieuwe kwaliteiten kunt leren. Heb jij passie voor muziek? Wil jij leren hoe je een verrukkelijk diner voor 200 man kan bereiden? Of wil jij de aller grootste evenementen van Tilburg organiseren? Op Vidar hebben we voor iedereen een commissie waar jij jezelf kunt ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe vrienden kunt maken.

Meer info

TOP-week

HUIZEN

Studie

Veelgestelde vragen